Pijn, blessures, fysieke uitdaging? Doe mee met de PT Plus

februari 25, 2021 0 Door mwkc-lifecenter

De PT-Plus voor minder blessures en meer kracht en controle

knie blessures of pijn PT-Plus Happy Life programma
Rug blessures of pijn PT-Plus Happy Life programma
 • Heb je chronische pijntjes of blessures die je in de weg staan om volop te kunnen genieten van wat je doet of het leven?
 • Loop je al een tijdje met een blessure of ziekte (als osteoporose, diabetes, scoliose, fibromyalgie, bekkeninstabiliteit) en zou je graag meer energie willen hebben en meer kracht hebben in je dagelijkse leven?
 • Heb je het gevoel dat je niet je hele potentieel gebruikt wanneer je sport?
 • Zijn er oefeningen die je maar niet onder de knie krijgt (push-up, plank, squats, lunges, situp, enzovoorts) terwijl je het gevoel hebt dat je best sterk bent?
 • Loop je al jaren met stijfheid,  evenwichts- of stabiliteitsproblemen en zou dat graag voor eens en altijd dit beter onder de controle te hebben?
Schouder nek blessures of pijn PT-Plus Happy Life programma
Elleboog blessures of pijn PT-Plus Happy Life programma

Als je je herkent in één van deze situaties, dan is de PT-Plus precies wat je nodig hebt!

Wat is het verschil tussen een PT en een PT-Plus?

Een goede personal trainer maakt een trainingsschema op maat en train je zodat je het beste uit je zelf kunt halen. Daarnaast doet hij de bewegingen voor en blijft je motiveren zodat je resultaat kunt boeken! Maar…

Hoe zou je het vinden als je tegelijkertijd bewuster werd van hoe jij zelf voor kan zorgen dat je optimaal traint? En meer ging leren over je eigen lichaam en anatomie? Waardoor je meer kracht zou ontwikkelen en bewuster zou leren bewegen?

De PT-Plus is meer dan een gewone Personal training! Dit is wat we aanbieden.

De PT-Plus is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel meer controle en beheersing willen hebben over hun lichaam en spieren. Dat de behoefte komt vanuit een blessure, fysieke uitdaging, ziekte of een persoonlijke behoefte, dankzij de PT-Plus word je sterker, behendiger en bewuster over je eigen lichaam. Bijkomend voordeel is dat je in je dagelijkse leven kunt ervaren dat je minder last krijgt wanneer je bezig bent met ADL-activiteiten. Je verlaagt ook je risico op blessures.

Tijdens de training krijg je niet alleen fitness oefeningen om te doen, maar wordt er nauwkeurig gekeken naar je spierspanning en -gebruik, waar je kracht vandaan haalt en hoe je die efficiënter kan inzetten. Je wordt waar nodig gecorrigeerd en krijgt uitleg over hoe je je spieren optimaal in kan zetten om je spierkracht te verhogen en je houding te verbeteren.

PT-Plus Happy Life programma

Bestel hieronder je PT-Plus

Review

Toen ik bij Ketty begon had ik net een periode achter de rug dat ik mentaal en fysiek niet fit was. Ik heb een aantal keer een periode gesport op een sportschool, maar was de drukte en onrust daar erg zat. Ik was op zoek naar een rustige plek om te werken aan krachttraining.
Ketty heeft me geholpen mijn zwakke plekken onder de loep te nemen. Met haar scherpe blik bekeek ze mijn bewegingspatroon en heeft ze mij specifieke oefeningen gegeven om te zorgen voor een goede basishouding. Door een aangeboren afwijking in mijn heupen, heb ik altijd de ervaring en overtuiging gehad dat ik gewoon zwakke benen had, waar ik het maar mee moest doen. Maar samen met Ketty ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik mijn benen wel degelijk kan trainen en ook kan zorgen voor een betere belasting van de grotere spiergroepen, waarbij ik een aantal zwakkere punten kan ontzien.

Zonder Ketty had ik dit inzicht nooit gekregen! In de sportschool, met mijn eigen programmaatje, was me dit nooit gelukt. Ze heeft me daardoor meer zelfvertrouwen en vertrouwen in mijn lichaam gegeven. Elke keer wist ze me weer te verrassen met nieuwe oefeningen en uitdagingen. Ze weet precies aan te wijzen wat er goed gaat en wat nog aandacht vraagt. Ze snapt de samenhang tussen mentale en fysieke gesteldheid en kan je daardoor ook een spiegel voorhouden; hoe komt het dat je een bepaalde houding hebt aangenomen? Welke gevolgen heeft dat; pijn of vast zitten? Welke overtuiging zit erachter? Natuurlijk vraagt het toewijding en oefening als je beter/sterker wilt worden. Ketty ziet het direct als je bepaalde oefeningen niet of minder hebt gedaan. Dat is een goede stok achter de deur ;-). Maar hee, als het goed is kom je met een doel en wil je daar ook aan werken, toch!?

Sporten met Ketty is de investering zeker waard!
Reviews en testimonials Happy Life programma bedankt
Naomi Lodewijk
Ergotherapeut

Focus PT-Plus: vermogen ontwikkelen en blessures vermijden

Wist je dat er heel wat komt kijken bij zogeheten compound oefeningen? Bij compound oefeningen train je meerdere spiergroepen tegelijkertijd. Compound oefeningen worden daarom ook wel samengestelde oefeningen genoemd. Zoals een correct uitgevoerde push-up. Of een lunge. Het is meer dan enkel op je handen gaan staan en omhoog duwen, met je volle kracht… of een been voor, een been achter en omhoog-omlaag gaan. Schouders, buik, rug, billen, hakken, agonist en antagonist, diepliggende en oppervlakkige spieren, je lichaam is een heel bijzonder machine die meer dan 400 skeletspieren heeft. Des te beter je de weg kent in je eigen lichaam, des te lager is de kans op blessures!

De PT-Plus van Happy Life programma - reviews

Tijdens de PT-Plus leer je nieuwe belangrijke spieren te ontdekken en te trainen, spieren die je als baby al gebruikte maar waarover je in de loop der jaren de controle bent verloren. De Personal Trainer corrigeert en instrueert je zodanig dat je je eigen fysieke potentie en kracht kunt ontwikkelen, iets waar tijdens een massale groepsles of een gewone Personal training gericht op uithoudingsvermogen simpelweg geen tijd voor is.

Je zult ontdekken dat je – sinds je een baby was – gaandeweg hebt afgeleerd om bepaalde spieren aan te spannen, en juist meer bent gaan leunen op andere spieren en kracht eruit halen. Welke spieren dat precies zijn, kan onze PT je haarfijn uitleggen. Aan de hand van anatomische afbeeldingen word je kennis over en gebruik van je eigen lichaam groter. Een bijkomende goed effect is je houding (opnieuw) goed aanleren wat ervoor zorgt dat je later niet eindigt met een bochel of andere chronische rugproblemen. Daarom: de PT-Plus!

Voor wie is de PT-Plus?

De PT-Plus is ideaal voor mensen:

 • die meer willen leren over hun lichaam
 • die chronische pijntjes, blessures (rug-, nek-, schouderpijn) of ziektes (als osteoporose, diabetes, scoliose, fibromyalgie, bekkeninstabiliteit) hebben en hun kracht moeten opbouwen/onderhouden
 • die op hoger niveau trainen en hun prestaties willen verbeteren
 • die hun evenwicht, stabiliteit, ADL-motoriek, willen hervinden
 • iets oudere mensen die gezond willen blijven of het nodig hebben om hun spierkracht bij te houden

Wat krijg je dan?

 • Meer de diepte in met je lichaam en je spieren: welke doet wat, en hoe gebruik je ze correct? Hoe kan je je kracht besparen en uithoudingsvermogen verhogen?
 • Een training gericht op CONTROLE die zich opbouwt naar kracht en uithoudingsvermogen naar gelang je beter wordt
 • Je wordt eindelijk meester over je eigen lichaam!
 • Ruim gelegenheid om zelf vragen te stellen

Beschikbaar vanaf 1 sessie. Je bereikt het beste resultaat met een 3 maanden programma. De begeleiding kan alle dagen van de week aangeboden worden!

Voordelen van een Personal training Plus

Tijdens een PT-Plus heb je niet alleen een personal trainer die je aanmoedigt om het beste uit jezelf te halen, maar je ontdekt ook meer over je lichaam en je spieren die je misschien niet vaak genoeg gebruikt maar daardoor je lichaam in disbalans kunnen brengen! Dankzij je lichaamsgewicht en het gebruik van allerlei hulpmiddelen (balansballen, gewichten, kettlebel, medicine bal) word je getraind om in de toekomst jezelf te kunnen verhelpen.

Wat zijn de voordelen van een Personal Training Plus?

 

 • Heel veel persoonlijke aandacht
 • Training afgestemd op JOUW doelen
 • Ademhalingstechnieken om langer vol te houden
 • Correct gebruik van spieren, om risico op pijn of blessures te vermijden
 • Verbeteren van je houding
 • ‘Geheime’ spieren leren kennen en trainen
 • Je energielevel opbouwen
 • Zonder moeite een trap kunnen oplopen
 • Professionele begeleiding van een doorgewinterde expert.
Verbeter je lichaamsbeheersing met de PT-Plus van Happy Life programma

Verbeter je lichaamsbeheersing met de PT-Plus van het Happy Life programma

Aanbevelingen

''Dankzij Ketty's personal training plus kan ik nu zonder moeite 20 push-ups achter elkaar doen! Ademhaling, aanspannen van rug- billen- buik- en beenspieren, de schouders in de juiste houding... Ketty legt het allemaal geduldig, vriendelijk en enthousiast uit. Ze bouwt je zelfvertrouwen op en stimuleert je om nog even dat beetje extra te geven, zodat ze trots op je kan zijn. Ik kan iedereen haar Personal Training aanraden. Ik ga nooit meer terug naar de sportschool!''
Reviews en testimonials Happy Life programma bedankt
David de Wilde
Eindredacteur Plus magazine
Ketty is heel betrokken en geeft op zeer professionele wijze begeleiding en advies. Ze ziet en corrigeert je zodanig dat je houding verbetert. Ook legt ze duidelijk uit waarom ze corrigeert en wat het belang er van is. Erg prettig. Het motiveert je. Haar kennis en kunde zijn inspirerend. Evenals als haar eigen lichaamsbeheersing en lenigheid. Dankzij Ketty heb ik minder klachten en ben ik sterker geworden. Was elke trainer maar zo ervaren, kundig en opgewekt. Maak vooral kennis met haar!
Reviews en testimonials Happy Life programma bedankt
Barbara Wendt

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een kennis? Geef hem een PT-Plus!